Ameland maakt zich op voor de tiende editie van MadNes Festival viert tienjarig jubileum en pakt uit met veelzijdig programma

Van mediteren tot kitesurfen, van vuurspuwers tot discodaten: festival MadNes op Ameland onderscheidt zich elk jaar weer, en niet alleen door de veelzijdige en soms ook bizarre acts die er te bewonderen zijn. MadNes is niet zomaar een ‘muziekfestival’ – het gaat veel verder. Overdag is er de keuze uit ontelbaar veel verschillende activiteiten en sporten. ’s Avonds kan de festivalganger losgaan op muziek. Make A Fuzz zet de muzikale hoogtepunten van deze jubileumeditie voor je op een rij.

Buster Shuffle (UK) – zaterdag 8 juli, 00.15 uur

Deze Britse skarockers staan altijd garant voor een feest, en dat zal hoogstwaarschijnlijk dit jaar op MadNes niet anders zijn. Het laatste album van de band dateert alweer uit 2014, dus misschien kan het optreden tijdens MadNes ze inspireren om nieuw materiaal te maken.

The Cool Quest (NL) – zaterdag 8 juli, 00.30 uur

Een band die zeker niet stil heeft gezeten het afgelopen jaar is The Cool Quest. Naast de vele liveshows die de groep dit jaar op het programma heeft staan, brachten ze ook al twee singles uit, waaronder ‘Coastline’. De muziek van deze act is een combinatie van pop, hiphop, elektronica en soul. De nummers zitten goed in elkaar en zijn snel herkenbaar én dansbaar.

Death Alley (NL) – vrijdag 7 juli, 23.00 uur

Voor een goede portie ouderwetse heavy metal zit je bij de heren van Death Alley niet verkeerd. Deze Amsterdamse jongens staan daarnaast ook garant voor een flinke dosis punk en psychedelische rock-’n-roll. Na een relaxed dagje genieten op het strand kun je de haren flink losgooien bij Death Alley.

Sean Koch Trio (ZA) – zaterdag 8 juli, 21.30 uur

Een act die zeker niet misstaat op MadNes is Sean Koch Trio: de zomerse Zuid-Afrikaanse klanken overspoelen je na een dag in de zon. Verwacht hier geen melodramatische songs, maar een en al positivisme.

Afterpartees (NL) – zaterdag 8 juli, 00.30 uur

Een van Nederlands leukste gitaarbandjes zal dit jaar ook hier de tent gaan afbreken met heerlijke ravepoppunk. Voor elke stemming heeft deze Limburgse act wel een lied en live staat de groep voor beheerste chaos.

De gehele line up van MadNes (7-9 juli op Ameland) is hier te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *